Καθώς η ομίχλη της νύχτας απλώνεται απειλητικά στο βουνό, μια ομάδα πεζοπόρων αναζητά καταφύγιο από τη διαβολική καταιγίδα σ’ ένα εγκατελειμμένο ορφανοτροφείο. Αγνοούν όμως πως αυτή η νύκτα φέρνει μαζί της σκιές του παρελθόντος – φωνές παιδιών που εξαφανίστηκαν στο ίδιο σκοτάδι εδώ και εκατό χρόνια. Ο χρόνος τρέχει και το σκοτάδι γίνεται πυκνότερο, ενώ ο μύθος του Διευθυντή που έγινε σύμβολο του τρόμου αρχίζει να ξυπνά.
Με 90 λεπτά μέχρι τα μεσάνυχτα, η μάχη για τη σωτηρία των ψυχών σας μόλις ξεκίνησε. Η μάχη ενάντια στον χρόνο και τον άπλετο τρόμο είναι εδώ. Θα βρείτε την έξοδο στο φως, ή θα αφεθείτε στις αθάνατες σκιές που περιμένουν;
Στη σκιά της βουνοπλαγιάς, υπό το πέπλο μιας οργισμένης καταιγίδας, πεζοπόροι βρίσκουν καταφύγιο σε ένα ορφανοτροφείο που ο χρόνος έχει ξεχάσει. Εκεί, όπου οι φωνές παιδιών αντηχούσαν κάποτε, τώρα επικρατεί μία απόκοσμη σιγή.
Αυτή η νύχτα ξυπνά μνήμες ενός ανείπωτου μυστηρίου, όπου ένας Διευθυντής αλλάζει το μονοπάτι της μοίρας του μέσα από μια σκοτεινή συμφωνία για αθανασία. Ο χρόνος συμπιέζεται στις ώρες που απομένουν μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν οι σκιές θα διεκδικήσουν νέες ψυχές.
Με κάθε στιγμή που περνά, η αγωνία ανεβαίνει. Οι πεζοπόροι πρέπει να λύσουν το γρίφο του ορφανοτροφείου και να ανατρέψουν την κατάρα που επικρατεί, πριν η νύχτα απορροφήσει και τις δικές τους ψυχές.
Η απόδραση από το ορφανοτροφείο της ανείπωτης φρίκης είναι πλέον ένας αγώνας με τον χρόνο και τη μοίρα. Θα είναι οι πεζοπόροι οι επόμενοι που θα εγκλωβιστούν στον αιώνιο μύθο του ορφανοτροφείου ή θα καταφέρουν να αποδράσουν και να γράψουν το δικό τους τέλος στην ιστορία;

Booking System powered by: EscapeAll